Festivalvideo

Gå på opdagelse i Copenhagen Tv Festivals bibliotek, mens du venter på Copenhagen Tv Festival.
Find de guldkorn, du har glemt og de sessions, du ikke nåede at se.
Her er interviews med deltagere og webcasts.


Del      Bookmark and Share XMLItunes Download

BREAKING DOWN THE BARRIERS (EN)


Kom med ind i et af USAs mest progressive digitale produktionsselskaber, comedy-studiet JASH.

Mickey Meyer er blevet kaldt "Don Draper of the internet" af The Hollywood Reporter. Han er en af grundlæggerne af JASH, som under stor bevågenhed blev lanceret med en Youtube-kanal i 2013 på SXSW-konferencen i Austin, men siden er vokset til at være et regulært studio. Blandt partnerne er berømte komikere som Sarah Silverman, Reggie Watts, Michael Cera, Tim & Eric, Adam Carolla og Norm MacDonald.

I denne session vil Mickey Meyer fortælle Keld Reinicke og publikum om udfordringerne ved at skabe og distribuere originalt, online indhold. Han vil give sit syn på markedet for digital video lige nu og fortælle, hvordan han og JASH arbejder med både de kreative, platformene og publikum. Mickey Meyer forstår bedre end nogen, hvordan man kan få talenter, online video og tradtionelt tv til at spille sammen. Og han er klar til at fortælle om sine visioner for, hvordan man kommer til at tjene penge i en ny fremtid.

Mickey Meyer har sin baggrund i traditionel tv- og filmproduktion (hans første job var på produktionen af Aaron Sorkins The West Wing), men skiftede til online, hvor han blandt andet har været executive producer ved Maker Studios. I dag er han direktør for JASH. Og så er han som regel på top 10 listerne over nye executive producere, når film-, tv- og digital- industrien skal pege på nogen, man skal holde øje med.

Sessionen er must-see for dig, der producerer og arbejder med digitalt indhold.

Sessionen foregår på engelsk.


30-08-2016 18:28:25
Portal og hostning leveret af Provector

Seneste